به گزارش یزدفردا به نقل از ایسنا: استان یزد و بخصوص شهر یزد به واسطه قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی کشور از جایگاه خاصی در حمل و نقل مسافر و بار در کشور برخوردار است.
این جایگاه هر چند به واسطه سیستم حمل و نقل متنوع برای ترددها و سفرهای برون استانی مطلوب به نظر میرسد ولی به دلیل برخی کمبودها و زیرساختها مانند نداشتن قطار حومهای جهت تردد بین شهرهای استان به واسطه اشتغال در شهرهای دیگر استان یا جهت رفع سایر نیازهایشان خیلی ایده آل به نظر نمیرسد.
اگرچه در کنار ناوگان مینیبوس و اتوبوس، سواریهای کرایهای بین شهری نیز تا حدودی در جهت تسهیل این ترددها به خوبی نقش آفرینی میکنند ولی گاهاً نیز در نبود نظارتهای کامل بر این حوزهها، شاهد تخلفاتی مانند گران فروشی و نارضایتی مردم هستیم.
علیرضا مشرف رئیس اداره حمل و نقل مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد در رابطه با این نظارتها، اظهار کرد: سواریهای کرایهای بین شهری با پلاک(ع) از سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای و در استانها از ادارات کل تابعه، مجوز فعالیت خود را اخذ میکنند و تحت نظارت این سازمان فعالیت میکنند.
وی با بیان این که در حال حاضر چهار شرکت فعال در استان دارای مجوز فعالیت سواری کرایه برای ترددهای بین شهری هستند، گفت: قطعاً با هرگونه تخلف در این بخش همانند سایر حوزههای مرتبط با حمل و نقل مسافر، با حساسیت و جدیت برخورد و پیگیری قانونی خواهیم کرد.
علی افسریه مسئول انجمن شرکتهای مسافربری یزد نیز در این مورد گفت: نرخ کرایه امسال این شرکتهای مسافری بدون تغییر از سال گذشته، همچنان هشت هزار تومان به ازای هر کیلومتر است.
وی اضافه کرد: هرگونه اضافه دریافت کرایه در این بخش تخلف محسوب میشود و مسافران میتوانند مراتب را اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای در استان یا انجمن شرکتهای مسافربری گزارش کنند.
به گفته این مسئول، در حال حاضر چهار شرکت دارای مجوز در این حوزه و در مسیرهای یزد به شهرهای اردکان، میبد و ابرکوه و تعدادی از رانندگان نیز در بخش حمل و نقل مسافر فرودگاه یزد فعالیت دارند.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 12,مه,2025